Andreas Parker

2009-07-29
20:31:02

Mjukisbyxor???

Varmt. Det är varmt.

Jag cyklade en liten tur nyss och på stan driver tonårstjejer runt i mjukisbyxor.
Är det bara jag som inte tycker att det är snyggt? Jag har gärna sådana på mig, men inte ute bland folk! Det är slapparbrallor för mig. Inte något man drar på sig när man ska försöka se relativt vettig ut.

Jag kanske är för gammal för att förstå.

En av mina bästa vänner har blivit mamma för andra gången. Kompisar till höger och vänster ploppar ur sig ungar och jag står och stampar på samma plätt som alltid. Fan, jag känner mig som ett barn själv! Jag är inte pappa-material. Det blir jag nog aldrig.

Inte mamma-material heller, för den delen.
2009-07-29
16:27:40

Boys Don't Cry...

Jaha, då har jag sovit en stund då. Inte för att det hjälpte ett dyft. Jag är fortfarande ett vrak. Koffeintabletter håller mig medveten, men inte alltid.

Gäsp.

Och ännu inte ett ord om biljetter till Heather Novas konserter i Sverige. Väldigt mysko. Undrar vad de väntar på, spelningarna har varit listade på diverse sajter hur länge som helst.

Vad ska ni hitta på idag? Om jag piggnar till kanske jag unnar mig själv en promenad. Om inte... Tja, då sover jag väl lite till.

På lördag natt visar trean en av tidernas bästa filmer. "Boys Don't Cry". Titeln ljuger, jag bölar när jag ser den. Förmodligen den starkaste film jag någonsin sett.