Andreas Parker

2008-08-28
20:37:11

How soon is now...?

Jag brukar någon gång varje vecka tänka att jag borde komma ut mer. Ut, som på krogen. Jag hatar visserligen att hänga på sådana ställen, men det är ju där alla finns. Men så undrar jag; vad är det som säger att det skulle vara annorlunda att gå ut nu än det var senast jag var ute, för flera år sedan? Vad är det som säger att jag inte kommer att komma hem olycklig i stil med The Smiths How Soon Is Now? Inte mycket, antar jag. Jag var inte direkt poppis på krogen förr, jag lär inte vara det nu heller.

Dessutom är jag alltid så himla trött, så jag skulle antagligen mest hänga över ett bord, varpå vakterna skulle förmoda rejäl berusning och slänga ut mig...
2008-08-28
09:49:53

Kanske...

Ibland undrar jag om jag har fattat rätt beslut vid några avgörande tillfällen i mitt liv.

Skulle jag kanske ha gett mig in i något mer seriöst med tjejen som tyckte om mig när jag gick i gymnasiet? Jag var inte så intresserad av henne, men jag kanske hade blivit. Jag borde kanske ha funderat mer på hur många chanser till kärlek jag egentligen skulle komma att få i livet.

Kanske skulle jag ha valt ett helt annat program när jag sökte till gymnasiet. Det blev barn och fritid, men det mest rimliga hade ju varit media. I andra hand sam. Kanske skulle jag då ha kommit längre i min yrkesmässiga och personliga utveckling.

Jag tackade efter många om och men nej till platsen på Göteborgs Universitet 2003. Det var kanske fel av mig. En ordentlig flytt kunde kanske ha förändrat mitt liv rejält. Kanske skulle jag ha tackat ja till att flytta till Malmö för att plugga nu under hösten. Kanske sumpade jag världens chans och blir nu sittande i Västerås - miserabel - i flera år till.

Kanske har jag gjort allt fel.
2008-08-27
10:53:58

Idag...

Jag hojade till sjukan för att ta blodprov tidigare imorse. Fyra rör. Det var ett tag sedan det blev så många. Återigen, tur att jag inte är spruträdd. Jag tar prover i tid och otid.

Det tragiska i det hela är att det förmodligen är det mest spännande som kommer att hända idag. Fast iochförsig, farsan köpte en dammsugare till mig häromdagen, så nu kan jag dammsuga. DET är spännande!


Jag får förresten pengar idag. Det ska inte föraktas. Synd bara att rubbet ryker på räkningar och skulder.


Suck. Jag behöver fler vänner.